Cabaran dan peluang penambahbaikan On-The-Job Training di Kolej Vokasional Negeri Kedah dan Perlis - Suzila Othman (Tanjong Malim, 2023)
Cabaran dan peluang penambahbaikan On-The-Job Training di Kolej Vokasional Negeri Kedah dan Perlis by Suzila Othman