Hubungan penglibatan dalam sukan dengan pencapaian akademik di kalangan atlet sekolah menengah - Jais Siarus (Tanjong Malim, 2007)
Hubungan penglibatan dalam sukan dengan pencapaian akademik di kalangan atlet sekolah menengah by Jais Siarus