Diskriminasi netizen Malaysia terhadap mak nyah di ruang maya - Nur Alliya Yasmin Noor Azlan (Tanjong Malim, 2023)
Diskriminasi netizen Malaysia terhadap mak nyah di ruang maya by Nur Alliya Yasmin Noor Azlan