Penggunaan komputer laptop di kalangan guru Sains Sekolah Menengah - Ahmad Salim Hambiah (Tanjong Malim, 2005)
Penggunaan komputer laptop di kalangan guru Sains Sekolah Menengah by Ahmad Salim Hambiah