Peranan Guru Kanan Mata Pelajaran sebagai pengurus pengantara dan masalah yang dihadapi-satu kajian tinjauan di daerah Manjung dan Perak Tengah - Nurul Huda Hamzah (Tanjong Malim, 2007)
Peranan Guru Kanan Mata Pelajaran sebagai pengurus pengantara dan masalah yang dihadapi-satu kajian tinjauan di daerah Manjung dan Perak Tengah by Nurul Huda Hamzah