Stail kepimpinan guru besar sekolah rendah dan hubungannya dengan tekanan kerja guru di daerah Kota Bharu, Kelantan - Shamsuddin Mat Yaacob (Tanjong Malim, 2005)
Stail kepimpinan guru besar sekolah rendah dan hubungannya dengan tekanan kerja guru di daerah Kota Bharu, Kelantan by Shamsuddin Mat Yaacob