Pendekatan model bayesian berhierarki untuk perbandingan prestasi pelajar Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia - Noor Azrin Abdul Razak (Tanjong Malim, 2004)
Pendekatan model bayesian berhierarki untuk perbandingan prestasi pelajar Fakulti Sains dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia by Noor Azrin Abdul Razak