Pelaksanaan pembelajaran teradun dalam kalangan guru Pendidikan Islam Sekolah Kebangsaan di Perak - Nor Shahida Umran (Tanjong Malim, 2024)
Pelaksanaan pembelajaran teradun dalam kalangan guru Pendidikan Islam Sekolah Kebangsaan di Perak by Nor Shahida Umran