Hubungan gaya kepimpinan transformasi ke atas komitmen guru di Sekolah Menengah Kebangsaan Slim, Slim River, Perak - Sharifah Sharif (Tanjong Malim, 2007)
Hubungan gaya kepimpinan transformasi ke atas komitmen guru di Sekolah Menengah Kebangsaan Slim, Slim River, Perak by Sharifah Sharif