Perkaitan di antara gaya kepimpinan pengetua dengan kepuasan kerja guru-guru sekolah menengah di daerah Tumpat, Kelantan - Halim Wan Ibrahim (Tanjong Malim, 2005)
Perkaitan di antara gaya kepimpinan pengetua dengan kepuasan kerja guru-guru sekolah menengah di daerah Tumpat, Kelantan by Halim Wan Ibrahim