Keberkesanan Model Konstruktivisme Lima Fasa Needham (MKLFN) terhadap pencapaian dan minat pelajar tingkatan 4 dalam mata pelajaran Ekonomi di sekolah-sekolah terpilih di daerah Kulai, Johor - Sutha Sundram (Tanjong Malim, 2024)
Keberkesanan Model Konstruktivisme Lima Fasa Needham (MKLFN) terhadap pencapaian dan minat pelajar tingkatan 4 dalam mata pelajaran Ekonomi di sekolah-sekolah terpilih di daerah Kulai, Johor by Sutha Sundram