Impak Pelabuhan Klang terhadap sejarah perkembangan sosioekonomi Selangor dari 1972 sehingga 2010 - Bipin Babulal (Tanjong Malim, 2020)
Impak Pelabuhan Klang terhadap sejarah perkembangan sosioekonomi Selangor dari 1972 sehingga 2010 by Bipin Babulal