Kebezaan kefungsian item berkaitan jantina (GDIF) dalam instrumen TIPS II - Izazol Idris (Tanjong Malim, 2012)
Kebezaan kefungsian item berkaitan jantina (GDIF) dalam instrumen TIPS II by Izazol Idris