Kebimbangan matematik dan hubungannya dengan pencapaian pelajar tingkatan empat di daerah Perak Tengah - Siti Zaleha Khalin (Tanjong Malim, 2014)
Kebimbangan matematik dan hubungannya dengan pencapaian pelajar tingkatan empat di daerah Perak Tengah by Siti Zaleha Khalin