Hak penentuan kendiri Orang Asal di bawah undang undang antarabangsa : kajian kes Orang Asli - Muhamad Sayuti Hassan@Yahya (Tanjong Malim, 2015)
Hak penentuan kendiri Orang Asal di bawah undang undang antarabangsa : kajian kes Orang Asli by Muhamad Sayuti Hassan@Yahya