Pengaruh persekitaran terhadap penguasaan struktur ayat Bahasa Melayu kanak-kanak prasekolah - Nurfarah Lo Abdullah (Tanjong Malim, 2008)
Pengaruh persekitaran terhadap penguasaan struktur ayat Bahasa Melayu kanak-kanak prasekolah by Nurfarah Lo Abdullah