Model nilai kepimpinan guru sekolah menengah di zon Sentul, Kuala Lumpur - Nor Hasimah Ramelan (Tanjong Malim, 2016)
Model nilai kepimpinan guru sekolah menengah di zon Sentul, Kuala Lumpur by Nor Hasimah Ramelan