Konsepsi guru Matematik tingkat sekolah menengah atas negeri terhadap pendekatan pembelajaran berpusat pelajar dan pelaksanaanya di dalam bilik darjah - Saleh, Trimurti (N/A, 2017)
Konsepsi guru Matematik tingkat sekolah menengah atas negeri terhadap pendekatan pembelajaran berpusat pelajar dan pelaksanaanya di dalam bilik darjah by Saleh, Trimurti