Minat pelajar sekolah menengah teknik terhadap bidang kerjaya teknikal/ vokasional di negeri Perak - Fajar Drian Sindu Bawono (N/A, 2017)
Minat pelajar sekolah menengah teknik terhadap bidang kerjaya teknikal/ vokasional di negeri Perak by Fajar Drian Sindu Bawono