Sejarah pembangunan pertanian negeri Melaka di bawah agensi pertanian persekutuan, 1970-1990 - Nurdiyawati Abidin (Tanjong Malim, 2018)
Sejarah pembangunan pertanian negeri Melaka di bawah agensi pertanian persekutuan, 1970-1990 by Nurdiyawati Abidin