Penghasilan Tubau menerusi amalan pembelajaran kendiri dalam kalangan penenun suku kaum Iranun di Kota Belud, Sabah - Zalia Abdullah@Wahab (Tanjong Malim, 2017)
Penghasilan Tubau menerusi amalan pembelajaran kendiri dalam kalangan penenun suku kaum Iranun di Kota Belud, Sabah by Zalia Abdullah@Wahab