Rasionalisme Tanthai Periyaar dalam puisi tradisional Tamil Malaysia - Neelamalar Tangakrishnan (Tanjong Malim, 2019)
Rasionalisme Tanthai Periyaar dalam puisi tradisional Tamil Malaysia by Neelamalar Tangakrishnan