Kesan latihan Tabata terhadap maklum balas fisiologi dan komposisi tubuh dalam kalangan atlet wanita - Haslinda Che Mohamad Aasdik (Tanjong Malim, 2019)
Kesan latihan Tabata terhadap maklum balas fisiologi dan komposisi tubuh dalam kalangan atlet wanita by Haslinda Che Mohamad Aasdik