Pengaruh kepimpinan transformasional guru besar terhadap pembangunan profesional guru prasekolah kebangsaan di negeri Perak - Zuriani Hanim Zaini (Tanjong Malim, 2021)
Pengaruh kepimpinan transformasional guru besar terhadap pembangunan profesional guru prasekolah kebangsaan di negeri Perak by Zuriani Hanim Zaini