Reka bentuk dan pembangunan model pengajaran "e-TVET" bagi program mekanikal dan pembuatan di Kolej Vokasional Zon Utara - Khairu Nuzul@Mohd Khairul Nuzul Hassan (Tanjong Malim, 2020)
Reka bentuk dan pembangunan model pengajaran "e-TVET" bagi program mekanikal dan pembuatan di Kolej Vokasional Zon Utara by Khairu Nuzul@Mohd Khairul Nuzul Hassan