Persepsi guru Pendidikan Islam Sekolah Rendah di Kuala Kangsar terhadap kefahaman dan kesediaan pelaksanaan pengajaran abad ke-21 - Siti Hazlini Haris (Tanjong Malim, 2021)
Persepsi guru Pendidikan Islam Sekolah Rendah di Kuala Kangsar terhadap kefahaman dan kesediaan pelaksanaan pengajaran abad ke-21 by Siti Hazlini Haris