Pengaruh komuniti pembelajaran profesional (PLC) terhadap efikasi kendiri guru dan profesionalisme guru Sekolah Menengah di Negeri Selangor - Saadiah Shuib (Tanjong Malim, 2021)
Pengaruh komuniti pembelajaran profesional (PLC) terhadap efikasi kendiri guru dan profesionalisme guru Sekolah Menengah di Negeri Selangor by Saadiah Shuib