Kajian fungsi dan motif cerita dalam teks Syair Bongsu Pinang Peribut dan Puteri Susu Ganda dengan Cherita Bongsu Pinang Peribut berdasarkan Teori Morfologi dan Sosiologi Sastera - Nor Huda Ahmad Razali (Tanjong Malim, 2019)
Kajian fungsi dan motif cerita dalam teks Syair Bongsu Pinang Peribut dan Puteri Susu Ganda dengan Cherita Bongsu Pinang Peribut berdasarkan Teori Morfologi dan Sosiologi Sastera by Nor Huda Ahmad Razali