Penilaian pelaksanaan pendidikan berasaskan hasil (OBE) di Politeknik Premier di Malaysia - Zainatuliza Zainal Abidin (Tanjong Malim, 2019)
Penilaian pelaksanaan pendidikan berasaskan hasil (OBE) di Politeknik Premier di Malaysia by Zainatuliza Zainal Abidin