Pengetahuan, kemahiran dan amalan profesional tenaga pengajar kolej vokasional dan sekolah menengah teknik di negeri Perak - Eryzal Jumaidi (Tanjong Malim, 2016)
Pengetahuan, kemahiran dan amalan profesional tenaga pengajar kolej vokasional dan sekolah menengah teknik di negeri Perak by Eryzal Jumaidi