Hubungan antara pengupayaan guru dengan efikasi kendiri guru di sekolah rendah Daerah Hulu Selangor - Siti Aminah Mohamed Suyud (Tanjong Malim, 2021)
Hubungan antara pengupayaan guru dengan efikasi kendiri guru di sekolah rendah Daerah Hulu Selangor by Siti Aminah Mohamed Suyud