Kedudukan sosioekonomi masyarakat Tamil ladang dalam novel-novel Tamil Malaysia - U.Dayalani Uthamaseelan (Tanjong Malim, 2020)
Kedudukan sosioekonomi masyarakat Tamil ladang dalam novel-novel Tamil Malaysia by U.Dayalani Uthamaseelan