Amalan pembelajaran Ilmu Qiraat dan penguasaan Qiraat pelajar institusi tahfiz Al-Quran negeri Perak - Mohd Zaini Shafiai (Tanjong Malim, 2022)
Amalan pembelajaran Ilmu Qiraat dan penguasaan Qiraat pelajar institusi tahfiz Al-Quran negeri Perak by Mohd Zaini Shafiai