Integrasi nasional berteraskan kontrak sosial dalam karya seni visual - Mohd Farizal Puadi (Tanjong Malim, 2022)
Integrasi nasional berteraskan kontrak sosial dalam karya seni visual by Mohd Farizal Puadi