Kesan latihan pliometrik ke atas kuasa kaki atlet bakat sekolah bawah 13 tahun Sekolah Menengah Kebangsaan Pakan Sarikei - Grace Anak Jumat (Tanjong Malim, 2007)
Kesan latihan pliometrik ke atas kuasa kaki atlet bakat sekolah bawah 13 tahun Sekolah Menengah Kebangsaan Pakan Sarikei by Grace Anak Jumat