Pengaruh status sosioekonomi (SSE) ibu bapa terhadap pencapaian akademik pelajar sekolah menengah luar bandar daerah Papar Sabah: satu kajian empirikal - Hong, Yu ping (Tanjong Malim, 2023)
Pengaruh status sosioekonomi (SSE) ibu bapa terhadap pencapaian akademik pelajar sekolah menengah luar bandar daerah Papar Sabah: satu kajian empirikal by Hong, Yu ping