Kesan Flipped Classroom terhadap motivasi, penglibatan dan pencapaian pelajar dalam topik perakaunan pengurusan di Kolej Matrikulasi - Intan Haslina Kamarzaman (Tanjong Malim, 2023)
Kesan Flipped Classroom terhadap motivasi, penglibatan dan pencapaian pelajar dalam topik perakaunan pengurusan di Kolej Matrikulasi by Intan Haslina Kamarzaman