Penilaian prestasi pemain hoki lelaki Sukan Teras bawah 16 tahun Negeri Sabah - Medi Marau (Tanjong Malim, 2007)
Penilaian prestasi pemain hoki lelaki Sukan Teras bawah 16 tahun Negeri Sabah by Medi Marau