Kecergasan fizikal pengadil bola sepak :Tahap kecergasan fizikal berlandaskan kesihatan pengadil bola sepak bahagian Kuching, Sarawak - Mohd Mahdi @ Nibi Abdullah (Tanjong Malim, 2007)
Kecergasan fizikal pengadil bola sepak :Tahap kecergasan fizikal berlandaskan kesihatan pengadil bola sepak bahagian Kuching, Sarawak by Mohd Mahdi @ Nibi Abdullah