Islamic games for kids (prayer) / Aznirma Awang - Aznirma , Awang (2005)
Pakej permainan multimedia "Islamic Games For Kids (Prayer)" ini merupakan sebuah pakej yang secara keseluruhannya mengandungi permainan-permainan dan soalan-soalan yang berkaitan dengan ibadat solat. Bahasa yang digunakan dalam pakej permainan berbentuk islamiah ini adaJah bahasa inggeris dan bahasa melayu. Pakej ini dibangunkan dengan menggunakan beberapa perisian iaitu Macromedia Flash MX, Macromedia Dreamweaver MX8, Swish MX, Macromedia Director Mx, Adobe Photoshop 7.0 dan juga sound Forge 7.0 yang menggabungkan beberapa elemen multimedia seperti teks, grafik,animasi, audio dan video.Pakej permainan yang berkaitan dengan ibadat solat ini menggandungi 6 skop berkaitan solat iaitu caea berwuduk, rukun solat, niat solat, syarat sah solat, perkara yang membatalkan solat dan akibat meninggalkan solat. Pakej permainan ini dibina semata-mata untuk menguji tahap kefahaman kanak-kanak mengenai ibadat solat yang telah mereka ketahui kepentingannya. Selain itu, ia juga bertujuan untuk meningkatkan penjanaan minda kanak-kanak disamping belajar sambil berhibur.. Akhir sekali dengan terhasilnya pakej berbentuk islamiah ini, amat berharap dapat memupuk minat dikalangan kanak-kanak untuk mengetahui tentang ibadat solat di samping dapat memberi pendedahan awal tentang dunia teknologi komputer dan multimedia kini.