Penaakulan berasaskan kes untuk pakej video kamera / Muhammed Nuur Azam Mohd Yasin - Muhammed Nuur Azam, Mohd Yasin (2004)
Perkembangan teknologi pada masa kini adalah begitu pantas mengikut arus peredaran zaman. Pelbagai perisian sistem yang telah dihasilkan mengikut keperluan, kehendak dan kesesuaian masa dan pengguna. Pada masa kini kita memerlukan masa yang pantas dan kita juga mementingkan ketepatan di dalam membuat sebarang keputusan. Bagi memastikan keputusan yang dibuat memenuhi cirarasa dan kehendak maka pengguna memerlukan masa yang lama untuk membuat keputusan yang terbaik. Disebabkan oleh hal yang demikian maka sistem ini dibangunkan untuk mcmastikan pengguna membuat permilihan yang terbaik sebelum keputusan untuk mendapatkan kamera video yang dikehendaki memenuhi segala spesifikasi yang di hajati. Mungkin sukar untuk kita melakukannya secara manual iaitu dengan membuat perbandingan bagi setiap spesifikasi yang ada pada setiap tempat yang ditemui. Oleh yang demikian pembangunan sistem ini mungkin akan membantu menyelesaikan masaalah tersebut.