Orientasi pasaran, kelebihan daya saing dan prestasi syarikat kecil dan sederhana di Indonesia [HD2346.I5 I81 2008 f rb]. - Madjid, Iskandarsyah (2008)

(untitled)
Kajian ini dijalankan pada usaha kecil dan sederhana di Indonesia dengan mengambil kira faktor-faktor yang menjadi permasalahan kebanyakan usaha kecil dan sederhana di Indonesia iaitu dalam bidang pemasaran dengan memasukkan faktor-faktor kelebihan daya saing yang dimiliki oleh usaha kecil dan sederhana tersebut.