Predictors Of Workplace Deviant Behaviour In Malaysia [HM811. R147 2008 f rb]. - Abdul Rahim, Abdul Rahman (2008)
Isu di tempat kerja masih penting dalam penyelidikan gelagat organisasi kerana kesannya ke atas pekerja dan organisasi. Salah satu isu penting di tempat kerja yang mendapat kurang perhatian di kalangan cendikiawan organisasi ialah gelagat devian di tempat kerja.