Lipase Mediated Transesterification Of Waste Cooking Palm Oil For Biodiesel Production : Batch And Continuous Studies [TP359.B46 S623 2008 f rb]. - Abdul Halim, Siti Fatimah (2008)
Pembangunan strategi baru yang lebih cekap untuk menghasilkan biodiesel adalah perkara yang sangat penting. Ini kerana biodiesel telah diterima di seluruh dunia sebagai bahan bakar alternatif untuk enjin diesel.