Supplementation Of Nitrogen Sources And Growth Factors In Pineapple Waste Extract Medium For Optimum Yeast (Candida Utilis) Biomass Production [T1-995]. - CHEONG, MUN WAI (2009)
Pelbagai sumber nitrogen and faktor pertumbuhan masing-masing ditambah ke dalam medium daripada jus ekstrak daripada sisa nanas (PWE) dan kesan terhadap penghasilan biojisim, hasil dan produktiviti C. utilis telah dikaji.