The Changes In The Antioxidant Capacity Of Selected Tropical Fruits Upon Treatment With Gaseous Ozone And Ultraviolet C Radiation [T1-995]. - Abdelrahman Alothman, Mohammad Nazih (2009)
Kandungan fenol dan kapasiti antioksidan bagi tiga jenis isi buah tropika iaitu nenas madu, pisang mas dan jambu batu tanpa biji Thai telah diuji.