The Perception Of Hiring Managers On Ethical Values: A Study Of Hiring Managers From Multinational Companies In Penang - Abd Hamid, Mohamad (2010)

(untitled)
Kajian ini bertujuan mengkaji perhubungan di antara faktor-faktor demografik seperti umur, jantina, etnik, taraf pendidikan, taraf perkahwinan, tahap pengurusan/pangkat dan negara asal majikan dengan persepsi pengurus pengambilan tentang nilai-nilai etika.