Cancer Diet System: User Requirement Analysis - Saludin, Farhana Aini (2010)
Disertasi ini ialah sebuah pelan perniagaan yang disertai dengan penyelidikan bertujuan untuk mempromosikan perkhidmatan laman sesawang baru iaitu, Sistem Pemakanan Pesakit Barah (SPPB).