Integrating Identity-Based Encryption (Ibe) In The Return Routability Protocol (Rrp) To Enhance Signals Security In Mobile Ipv6. - S. Alsayfi, Majed Salam (2010)

(untitled)
IPv6 Mobil (Bergerak) membolehkan sesuatu nod dipindahkan daripada satu rangkaian ke rangkaian lain tanpa adanya sebarang gangguan komunikasi pada nod.