Personal Cultural Values In Organizations In Penang And Its Effect On Organizational Citizenship Behavior With The Potential Moderator Effect Of Monetary Rewards - Ng, Keng Ann (2008)

(untitled)
Kajian semula kesusasteraan yang boleh didapati, mendedahkan kajian-kajian yang sedia-ada berkenaan hubungan-hubungan antara nilai budaya peribadi di dalam organisasi dan kelakuaan kewarganergaraan organisasi, adalah amat terhad, terutamanya dalam konteks Malaysia, khususnya dalam syarikat-syarikat pengeluaran di Pulau Pinang.